Amerikan Kültür Kolejleri’nin 81. kampüsü olan Manisa Amerikan Kültür Koleji 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı için hazırlıklarını sürdürüyor.
Amerikan Kültür Kolejleri’nin 81. kampüsü olan Manisa Amerikan Kültür Koleji, öğretmenleri için düzenlediği eğitici seminerlerle yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Amerikan Kültür Kolejleri Genel Koordinatörü Talih Özmen’in sunumu ve Eğitim Danışmanı Tülin Tümtürk’ün drama eğitimi ile devam eden seminerlerle okulun öğretmenleri 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarını sürdürüyor.
Türkiye ve dünyanın çeşitli kentlerinden özenle seçilen Manisa Amerikan Kültür Koleji öğretmenleri, seminer süresince liderlik ve motivasyon, iletişim becerileri, iki dilli eğitim, yaratıcı drama hizmet içi eğitimleri aldılar.
Manisa Amerikan Kültür Koleji, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve fen lisesi olarak tecrübeli öğretmenleri, dünya standartlarına uygun İngilizce Kaynakları ve çağdaş bir eğitimi, Manisa velilerine sunmaya hazırlanıyor.
Amerikan Kültür Kolejleri İlköğretim Müdürü Mine Hızlı ise, “Okulumuz Manisa’da kaliteli eğitimin öncüsü olacaktır. Yükselen bir şehirde, yükselen bir okul olmayı hedefliyoruz.” dedi.