Osmancalı’da doğa sporları merkezi yapılması planlanan alanda incelemede bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Bu alan Manisa’ya hatta Ege’ye hitap edebilecek çok farklı bir cazibe merkezi olacak” dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Osmancalı’da doğa sporları merkezi yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu. Başkan Çerçi’ye Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Yunusemre Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel, Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vacide Elmalı eşlik etti.
Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, alan ile ilgili farklı kurumlar ile de iş birliği içerisinde olabileceklerini belirterek, “423 bin metrekare civarında Milli Emlak Müdürlüğü ile protokol yapılarak Yunusemre Belediyesi’ne ön tahsisi yapılan doğa sporları merkezi olarak düşündüğümüz alanda incelemede bulunduk. Burası çok güzel bir alan. Bu alan ile ilgili pek çok planlarımız var. Başka farklı kurumlar ile de iş birliği yapabiliriz. Örneğin Spor Toto ile Zafer Kalkınma Ajansı, Avrupa Kalkınma Bankası, Türkiye Otomobil Federasyonu gibi pek çok kurum ve kuruluş ile iş birliği yaparak Yunusemre Belediyesi’nin de imkanları ile çok güzel planlama ve projenin ardından bu alanı uygulamaya geçireceğiz. 1-2 sene içerisinde burası bütün halkımızın rağbet edebileceği cazibe merkezi alanı haline gelecek. Çok farklı alanlardaki sporları buraya çekerek bu bölgeyi aktif hale getireceğiz. Bu alan Manisa’ya hatta Ege’ye hitap edebilecek çok farklı bir cazibe merkezi olacak” diye konuştu.