Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Altay maçı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, haftanın değerlendirmesini yapmak üzere Halil Onultmak Tesisleri’nde basın mensupları ile buluştu. Konuşmasına şehitlerimizi anarak başlayan Şapçı, Ofspor maçında takımın sahada 2 puan bıraktığını belirterek, önümüzdeki hafta Derince ile oynanacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. TFF 3. Ligde 3 hafta sonunda takımın 5 puana sahip olduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, “3. Haftanın sonunda 5 puan topladık. Ofspor ile geçen hafta berabere kalarak hesapladığımız puanın 2 puan altında kaldık. Geçen hafta oynadığımız Ofspor maçı, sonuç açısından beklediğimiz gibi bir maç olmadı” diye konuştu.
"TAKIMI HAZIR TUTMAYI HEDEFLİYORUZ"
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında 9 Eylül Çarşamba günü Altay ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını dile getiren Şapçı, “Altay ile Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçı oynayacağız. İlk 3 hafta itibariyle fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımızı oynatmayı düşünüyorum. Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla, yeterince forma şansı bulamayan arkadaşlarımızın da performanslarını arttırmayı hedefliyoruz” dedi. Kupadaki maçları kazanıp, en üst noktaya gitmek istediklerini aktaran Şapçı, “ Kadromuz son derece geniş. İyi oyunculardan kurulu. Tüm oyuncularımızın hazır olması için kupa maçlarının iyi olacağı kanaatindeyiz” diye konuştu.
"KOCAELİ’DEN GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ"
Kupa maçının ardından haftasonu Kocaeli İzmit İsmetpaşa Stadı’nda Derince ile karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, “Onlar da bizim gibi 3 maçta 5 puan toplayıp, henüz gol yememiş bir ekip. Son hafta içeride aldığımız beraberliği, oradan galibiyetle ayrılarak telafi etmek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmaya çalışacağız.
"HÜCUM AĞIRLIKLI ÇALIŞACAĞIZ"
Basın mensuplarının gol yollarında sorun yaşadığına yönelik sorularını da yanıtlayan Şapçı, “Aslında savunma ağırlıklı bir futbol oynayıp ya da beraberliğe oynama gibi bir düşüncemiz yok. Fakat 3 haftada 1 gol atmış bir takım olarak gol yollarında etkili olduğumuzu söyleyemem. Hücum ağırlıklı çalışmalar yaparak, gol sıkıntımızı çözmeye çalışacağız. Yeni kurulmuş bir takım olmamız, saha zemininde yaşanan sıkıntılar, havanın aşırı sıcak oluşu gol yollarımızı olumsuz olarak etkileyen unsurlar oldu” şeklinde konuştu.
"LİG UZUN BİR MARATON"
Ligde 3. haftayı geride bıraktıklarını ve takımın daha 33 karşılaşmaya çıkacağını dile getiren Şapçı, “Takımın genel gidişatı ve yeni transferlerin uyumundan memnunum. Lig uzun bir maraton, henüz 3 maç oynadık daha 33 maç var. Her maçın planını yapıyoruz, o yüzden daha iyi bir Büyükşehir Belediyespor’u herkese izlettireceğiz. Yeni bir takımız, hedeflerimiz var, zirveye oynamak istiyoruz bu yüzden biraz daha zaman ve sabır bekliyoruz” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, taraftarların Manisa’daki maçlarda kendilerini her zaman desteklediklerini belirterek, taraftara da teşekkür etti.