Yunusemre Belediyesi, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yılı ve Müftü Alim Efendi’yi Anma Programı gerçekleştirdi. Program kapsamında Mevlid-i Şerif okutulurken 6 noktada lokma döküldü ve vatandaşlara Kur’an-ı Kerim ile Türk Bayrağı dağıtıldı.
Yunusemre Belediyesi, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında program gerçekleştirdi. Program kapsamında Şeyh Fenari Camii’nde Mevlidi Şerif okutulurken Barbaros Yeşil Camii, Muradiye Meydanı, Küçük Sanayi Merkez Camii, Şeyh Fenari Camii, Ayn-ı Ali Meydanı ve Forum Magnesia arkasında lokma döktürdü. Ayrıca vatandaşlara Kur’an-ı Kerim ile Türk Bayrağı dağıtıldı.
“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET İLE ANIYORUZ”
Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ülkemizin bazı köşelerinden şehit haberleri alıyoruz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bugün Manisa’nın 93. kurtuluş yıl dönümünü kutluyoruz. Manisa’mız Müftü Alim Efendi başta olmak üzere bir kurtuluş mücadelesi yapmıştır. Biz bugün buralarda özgür bir şekilde yaşıyorsak bütün her şeyimizi bu Kurtuluş Savaşımızda mücadele veren şehitlerimize borçluyuz. Onları rahmet ile anıyoruz. Manisa’nın kurtuluş etkinlikleri dolayısıyla 6 noktada lokma döktürüyoruz. Şeyh Fenari Camii’nde mevlit okutturuyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı dağıtıyoruz. Bugünlerde konuşmak çok zor. Her gün şehit haberleri alıyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz. AK Parti Yunusemre ilçe teşkilatımız, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, Manisa’nın her bölgesinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ediyoruz.” dedi.