Forum Mersin Alışveriş Merkezi, yeni bir kampanyaya imza atarak, ziyaretçilerinin getireceği kitaplarla ihtiyaç olan bir köy okuluna kütüphane kuracak. Kampanyaya destek veren sanatçılardan Hande Yener de 14 Haziran Pazar günü Forum Mersin’de hayranlarına bir kitap karşılığında imza verecek.
Forum Mersin’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Forum Mersin, ziyaretçileriyle el ele vererek ihtiyaç sahibi bir köy okuluna kütüphane kuracak. Kampanyaya ünlü isimler de destek verecek. Kampanya kapsamında ünlü sanatçı Hande Yener, 14 Haziran Pazar günü saat 18.00’de Forum Mersin’de hayranlarıyla buluşacak. Hem Hande Yener hayranı ziyaretçilerini hem de kitap dostu minikleri mutlu edecek bir imza günü için kolları sıvayan Forum Mersin’in gerçekleştireceği imza gününde Hande Yener hem mini konseriyle Forum Mersin’i coşturacak hem de köy okullarına kurulacak kütüphane için destek verecek. Hayranı oldukları ünlü sanatçıdan imza almak isteyen ziyaretçiler, yanlarında getirdikleri birer kitabı kitap kumbarasına bırakacak. Alışveriş merkezinde toplanan kitaplar, minik kitap dostlarını mutlu etmek üzere ihtiyaç sahibi bir köy okulunda kütüphaneye dönüşecek.
Forum Mersin’den yapılan açıklamada, “Bu anlamlı proje, yalnızca Hande Yener hayranlarını değil, çok sayıda minik öğrenciyi de mutlu edecek.Multi Turkey bünyesinde Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren Forum Alışveriş Merkezlerinde gerçekleşecek projeye katılan Forum ziyaretçilerinin desteğiyle çok sayıda köy okulu kütüphaneye, yüzlerce çocuk hasret kaldığı kitaplara kavuşacak” denildi.