AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “İlk Oyum İlk heyecan” projesi kapsamında Gençlik Şahlanıyor yürüyüşü ve gece mitingi düzenlenecek.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, gençlerin bir, iri ve diri olarak demokrasimizin vazgeçilmez gücü olduğu düşüncesinden hareketle gerçekleştirecekleri İlk Oyum İlk Heyecan yürüyüşüne tüm gençleri davet etti.
Gerçekleştirilecek yürüyüş ile ilgili bilgiler de aktaran Yanar, Nevşehir Borsa Kavşağı’nda 5 Haziran Cuma akşam saat 19.30’da başlayacak ve Nevşehir Valiliği önüne kadar devam edecek İlk Oyum İlk Heyecan Yürüyüşüne, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile birlikte AK Parti Kadınlar Kolu Başkanlığı yöneticileri ile çok sayıda gencin katılmasının planlandığını belirtti.
Yürüyüşün ardından, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in de halka hitap etmeleri bekleniyor.
Yanar; “İlk oyum ilk heyecan adı altında düzenleyeceğimiz yürüyüşümüze ve mitingimizde özellikle ilk kez oy kullanacak gençlerimizi biz yanımızda görmek istiyoruz. 7 Haziran seçimlerinin arifesinde Nevşehir’in gençliği olarak hafızalarda kalıcı bir organizasyona hep birlikte imza atalım. Biz yoksanız biz bir eksiğiz” diye konuştu.