Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ordu’da yol kenarlarında fuhuş olaylarını önleme çalışmalarında önemli bir mesafe aldıklarını söyledi.
Ziyaret ettiği Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Caner Tayfur, göreve başlamasının ardından son iki aylık süreçte çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini ve sonuçlarını da fazlasıyla aldıklarını belirtti. Özellikle fuhşa yönelik ve trafik denetimlerinin sıklıkla sürdürüldüğünü söyleyen Tayfur, "Ordu’da hayasızca davranışta bulunan insanlara yönelik yaptığımız çalışmalar sonuç vermeye başladı. Vatandaşlardan bu konuda olumlu tepkiler aldık. Konunun üzerine hassasiyetle gitmeye devam ediyoruz" dedi.
“RADAR NOKTALARINI BİLİNMESİ OLUMLU GELİŞME”
Sosyal medyada radar ekiplerinin yerlerini bildiren paylaşımlar olduğuna dikkat çeken Tayfur, "Bu sonucun bir göstergesi. Ben sosyal medyada trafik ekiplerinin denetim yaptığı yerleri bir birlerine haber vermesini olumsuz bir gelişme olarak görmüyorum. Çünkü onun kendisi de bir nevi olumlu bir gelişme. Bizim amacımız insanlar hataya düşsün bizde onları cezalandıralım değil. Eğer bizim ceza yazmaksızın bu kurallara uyuluyorsa ne mutlu bizlere" diye konuştu.