Ordu’nun Fatsa ilçesinde 112 ekipleri kapıda buldukları bir teşekkür notu ile duygulandılar.
Feridun Özdemir isimli şahsın babalarını hayata döndürememesine rağmen 112 ekiplerinin uzun uğraşı için bir teşekkür notu bırakması ekiplere duygusal anlar yaşattı. 112 ekipleri de sosyal paylaşım sitesinde, "Bazen bir not bütün strese ve yorgunluğa yeter. 112’ye hakaret ve darp etmek yerine teşekkür etmeye gelen vatandaşa canı gönülden teşekkürlerimi sunarım" şeklinde memnuniyetlerini ifade ettiler.
Perşembe ilçesine bağlı Kuyluca Mahallesi’nde fındık bahçesinde baygın halde bulunan Nevzat Özdemir’e Fatsa ilçesinden sevk edilen 112 ekipleri uzun süre hayata döndürebilme mücadelesi yapmış ancak vatandaş hayatını kaybetmişti. Nevzat Özdemir’in cenazesinin defnedilmesinden bir süre sonra oğlu Feridun Özdemir, 112 ekiplerinin bulunduğu Bolaman Mahallesi’ndeki merkeze giderek, “8 Mayıs Pazar günü Kuyluca Mahallesi’nde babamı hayata döndürmeye çalıştığınız, tüm zorluklara rağmen pes etmeyerek müdahale ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Yan komşunuza sizler için baklava bıraktım. Alınız, afiyet olsun. Haklarınızı helal edin” şeklinde teşekkür amaçlı bir not bıraktı.
Teşekkür notu ile karşılaşan 112 ekipleri de, “112’ye hakaret ve darp etmek yerine teşekkür etmeye gelen vatandaşa canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde sosyal paylaşım sitesinde memnuniyetlerini ifade ettiler.