Ordu’nun Korgan ilçesinde ‘Hayallerime El Ver’ projesi kapsamında Fatsa Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemeleri Belalan Yolağzı İlkokulu’nda öğrenim gören 150 öğrenciye protokol tarafından dağıtıldı
Korgan İlçesi Belalan Yolağzı İlkokulu’nda düzenlenen programa Korgan İlçe Kaymakamı Hakan Gönen, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ve liderler katıldı.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, projeye ilk olarak Korgan ilçesinde başladıklarını belirtti. Halen Ordu’da Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde olmak üzere üç tane gençlik merkezi bulunduğunu belirten Genç, Fatsa Gençlik Merkezi’nin Korgan-Belalan İlkokulu’nu ‘kardeş okul’ olarak seçtiğini dile getirdi.
Kırtasiye malzemelerinin yanı sıra futbol, voleybol topu, satranç takımı, şapka ve hikaye kitabı dağıtıldığını ifade eden Genç, öğrencilere “Artık rahatlıkla teneffüslerde top oynayabilecek, kuru boya kalem setiyle de hayallerinizi resmedebileceksiniz” dedi.
Genç, proje kapsamında Pazartesi günü Gölköy-Karahasan İlkokulu’na, Salı günü ise Çaybaşı-İlküvez Mahallesi Aşıklı ve Çakıllı İlköğretim Okullarına giderek öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıtmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş da, Fatsa Gençlik Merkezi’ne teşekkür etti. Karataş, “Başarılı sporcuların buradan yetişmesini ve spor yaparak sağlıklı gençler olmanızı bekliyoruz. Her türlü talebinizi ve isteğinizi karşılamak için öğretmenlerimiz aracılığıyla bizlere iletmenizi bekliyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belalan Yolağzı İlkokulu’nda okuyan 150 öğrenciye protokol tarafından kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.