AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, 7 Haziran’dan yapılacak genel seçimde en büyük favorinin yine AK Parti olduğunu söyledi.
AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, İl Sekreteri Bilal Azaklı, Mali ve İdari İşler Başkanı Yüksel Aydın, Miting Organizatörü Sedat Cesur ile birlikte seçimlerde kullanılmak üzere tam donanımlı Ankara’dan kiralanan 1 büyük otobüs ve 4 midibüsü yetkili firmadan teslim aldılar.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, burada yaptığı açıklamada bu seçimlerin tek favorisinin AK Parti olduğunu söyledi. Öz, “Milletimiz asarım, yıkarım, mazotu 1.5 TL yaparım, 2 anahtar veririm diye boş vaatlere itibar etmeyecektir. Millet yerine notere koşan, eski anlayış siyasi partiler tarih çöplüğünde yerini almıştır” dedi.
“BİZ HESABIMIZI MİLLETİMİZİN HESABINA GÖRE YAPIYORUZ”
"2002 yılından bugüne kadar yapılan tüm seçimlere yön veren, muhalefet partilerinin tüm dengelerini alt üst eden AK Parti’dir” diye konuşan Öz, “Biz hesabımızı milletimizin hesabına göre yapıyoruz. Bizde vatandaşlarımızın ayağına gitmek, onlarla hasbihal etmek, dertlerini dinlemek, çareler üretmek için yollara düştük. Bunun için çağın modern araç ve gereçlerini kullanıyoruz. Durmak yok yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“YENİ TÜRKİYE VİZYONU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Öz, şöyle konuştu: “Gücünü Hak’tan ve halktan alarak ‘Yeni Türkiye’ vizyonu için çalışıyoruz. Yeni Türkiye gençlerden, kadınlardan, engellilerden, işçilerden, emeklilerden, memurlardan, girişimciden ve en önemlisi milletten yanadır. Yeni Türkiye’de milletin hiç bir ferdi arasında ayrım yapılmaz, gücünü Hak’tan ve halktan alır. Yeni Türkiye, ekonomik , sosyal, kültürel, teknolojik gelişme, yenilenme ister. AK Parti 12 yıldır bu hedeflerin derdindedir. Yeni Türkiye ideali milletin her ferdinin gururla yaşayacağı büyük Türkiye hedefinin yol haritasıdır. Yeni Türkiye gücünü milletten alır, millet için kullanır. Ülkemizin son 12 yılı yani AK Parti iktidarı sessiz devrimlerle ve tarihe altın harflerle yazılacak başarılarla doludur.”