Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 19-27 Mart 2015 tarihleri arasında Pazar ve Derepazarı Futbol Sahası’nda düzenlenen toplam 22 Okul takımının katıldığı Küçükler ve Yıldızlar Futbol il Birinciliği maçları sona erdi.
Küçükler kategorisinde 1. Çaykur Orta Okulu olurken, 2. Ardeşen İmam Hatip orta Okulu, 3. Ardeşen Alparslan Orta Okulu, 4. ise Merkez Denizciler Orta Okulu oldu. Küçükler kategorisinde birinci olan takım 7-9 Nisan 2015 tarihinde Giresun ilinde yapılacak olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Yıldızlar kategorisinde ise 1. Çaykur Orta Okulu, 2. Ardeşen Yavuz Selim Orta Okulu, 3. Pazar Ahmet Tahta Kılıç Orta Okulu ve 4. ise Merkez Cumhuriyet Orta Okulu oldu. Kızlar kategorisinde ise 1. Merkez Denizciler Orta Okulu olurken, 2. ise Pazar Haberal Vakfı Orta Okulu oldu.
Yıldızlar kategorisinde birinci olan takımlar ise 18-20 Nisan 2015 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan gurup müsabakalarında yarışacaklar.
Dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgelerini Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Stat Amiri Rahmi Aslan ve Okul müdürleri tarafından verildi.