Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Jandarma Alay Komutanlığı görevine atanan Albay Emin Dursun’u makamında ziyaret etti.
Konya İl Jandarma Komutanlığı’ndan Sakarya’ya ataması gerçekleştirilen Albay Dursun’a yeni görevinde başarı temennilerini ileten Başkan Kösemusul, kurumsal işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Kösemusul yaptığı konuşmada, "Komutanımız Emin Dursun’a şehrimize hoş geldiniz diyoruz. Görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili de değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Kahraman Mehmetçiklerimizden, kutsal görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiren polislerimizden her gün şehit haberleri geliyor. Hain terör saldırılarıyla can veren vatan evlatlarının acısını yüreğimizde hissediyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin geleceğine kast edenler asla başarılı olamayacaklar” şeklinde konuştu. Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun ise Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle kararlı mücadele ettiğinin altını çizdi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Dursun, kurumsal iletişim çerçevesinde ortak çalışmaların güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu.