AK Parti’nin eski ve yeni teşkilat mensupları Canik’te birliktelik görüntüsü sergiledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da katıldığı kahvaltıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “1 Kasım’da mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. AK Parti’ye oy vermek, istikrara evet demek, geleceğe yürümek demektir” dedi.
AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından Canik Kültür Merkezinde düzenlenen Dünden Bugüne AK Parti kahvaltısında partinin eski ve yeni teşkilat mensupları bir araya gelerek birliktelik görüntüsü sergilendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Adayı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Canik Belediye Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma’nın da katıldığı kahvaltıda, eski ve yeni parti teşkilat mensupları kaynaşma imkanı buldu.
“MİLLETİN KADERİNİN SEÇİMİ”
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım Genel Seçimlerinin önemine işaret etti. 1 Kasım seçimlerinin bireylerin seçimi değil bir milletin kaderinin seçimi olduğuna vurgu yapan Genç, şöyle konuştu: “Mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. Bu seçim ülkemiz için iyi olanla kötü olanın mücadelesidir. Partimizin ilk kurulduğu gündeki azim ve şevkle yepyeni bir mücadele ile yola devam edeceğiz. Bu mücadele hiç bitmeyecek. Yüreklerimizi birleştiren gelecek vizyonumuzla hep beraber tek bir yürek olarak geleceğe doğru yürüyeceğiz. Biz, siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun ülkemizin birliği, halkımızın dirliği, Türkiye’nin geleceği için bir olmalıyız, diri olmalıyız. CHP ve MHP’li kardeşlerimiz bunu iyi görmelidir."
Seçim zamanları dışında aynı ekmeği bölüştüğümüzü anlatan Genç, sözlerine şöyle devam etti: "Kız alıp veriyoruz, düğünümüzde, cenazelerimizde bir oluyoruz. Şimdi 1 Kasım da siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakma günüdür. AK Parti’ye oy vermek demek, ülkemiz üzerinde kirli emeller besleyenlere tokat demektir. 2 Kasım’da yepyeni bir Türkiye’de uyanmak dileğiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum.”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da, 1 Kasım’da AK Parti’nin tek başına iktidar olacağına ve istikrarın süreceğine inandığını belirterek şunları söyledi: “Dünya görüşleri birbiriyle hiç uyuşamayacak güçler bir araya geldi. 7 Haziran seçimi sonrasında tek başına iktidar kurulamamasını fırsat bilerek ülkede kaos çıkarmak isteyenler oldu. İstikrarı bozmaya yönelenler oldu. AK Parti Türkiye’nin partisidir. İnanıyorum ki aziz Türk milleti 1 Kasım’da sandıkları bir kez daha patlatacaktır.”