İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bugün oynanacak Samsunspor-Albimo Alanyaspor maçı nedeniyle makamına Samsunspor forması ile geldi.
Başkan Tok makama gelen ziyaretçilerini ve misafirlerini Samsunspor forması ile karşıladı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’a destek olmak amacıyla bugün makamına Samsunspor formasıyla geldi. Başkan Tok sabah saatlerinden itibaren makamına gelen misafirlerini Samsunspor formasıyla karşılayarak “Bugün günlerden Samsunspor” diyerek herkesin şehrin takımı Samsunspor’a sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Tok ayrıca bu akşam oynanacak Play-Off mücadelesinin il maçı olan Samsunspor - Alanyaspor karşılaşması için herkesi Samsun 19 Mayıs Stadyumuna desteğe davet etti.
"SAMSUNSPOR ŞEHRİN MARKASI"
Tok, “Samsunspor şehrimizin için büyük bir markadır. Yıllarca Süper Lig’de üstün başarılar gösteren takımımız maalesef PTT 1. Ligi’nde mücadelesini sürdürüyor. Bu dönem Play-Off oynama hakkını elde ettik. İlk maçımızda kendi sahamızda Alanyaspor ile karşılaşacağız. Biliyoruz ki Samsunspor’a gönül veren taraftarından yöneticisine sporcusundan şehrine herkes buna inandı, Samsunsporumuzun Süper Lig’e çıkması için bir birliktelik oluşturdu. İlkadım Belediye Başkanı olarak Samsunsporumuza destek amaçlı bugün belediyemizde vatandaşlarımızı, konuklarımızı Samsunspor forması ile karşılıyoruz. Sadece şahsım olarak değil halkımızı karşılayan çalışanlarımızda Samsunspor forması giymek sureti ile bu desteğimizi sürdürüyoruz. Bu konuda tüm şehrimize bugün kırmızı-beyaz olarak sokaklarda gezmelerini belirtmek istiyorum. İlkadım Belediyesi olarak hem belediye binamızı-kırmızı beyaza boyayarak, hem de bugün itibari ile isteyen tüm personelimizin formasıyla, tişörtü ve atkısı ile görevine gelmeleri noktasında hassasiyet gösterdik. Tüm Samsun halkımızı bugün saat 19.00’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’na şehrimizin takımına sahip çıkmaya, destek vermeye çağırıyoruz” dedi.
Öte yandan İlkadım Belediyesi İletişim Merkezi çalışanları da gün boyunca vatandaşları Samsunspor forması ile karşılayarak ağırladı.