İlkadım Belediyesi tarafından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı İlkadım Etüt Merkezlerinde(İLKEM) başlatılan yaz Kur’an kursunu başarı ile bitiren minik öğrencilerin belgelerini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok verdi.
Mili ve manevi değerlere bağlı nesil yetiştirdiklerini söyleyen Başkan Tok belge töreni sonrası minikleri tek tek kutlayarak Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim armağan etti.
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı İlkadım Etüt Merkezi yaz okulunda Kur’an-ı eğitimlerini başarı ile bitiren çocuklara belge töreni düzenlendi. Kadifekale İLKEM’de düzenlenen belge törenine katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek yaz tatillerini bu anlamlı kurslarda geçirdikleri için tebrik etti. Derslerini aksatmadan eksiksiz bir Kur’an-ı Kerim eğitimi alan miniklerin belge heyecanı görülmeye değerdi.
Tatil yerine kursa geldiler
Yaz tatillerini İlkadım Etüt Merkezlerinde geçiren öğrencileri tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen anlamlı ve güzel bir yaz etkinliğinin belge töreninde minik yavrularımızla bir aradayız. Mutluluk ve onur verici bir günümüzü yaşıyoruz. Buradaki öğrencilerimizin yaşıtları tatil yapmayı gezmeyi sokaklarda oynamayı tercih ederken, bu yavrularımız ise 5 hafta boyunca etüt merkezlerimize gelerek eğitimlerine devam etmeyi tercih etti. Hepsini tek -tek kutluyorum. Ailelerimizi ise ayrıca tebrik ediyorum. Sıkılmadan yorulmadan çocuklarını her sabah getirip akşamları ise aldılar. Çocuklarımızın bu yaşlarda Kur’an-ı Kerim eğitimlerini almaları oldukça güzel bir dönem. Çünkü yavrularımızın yaşları ilerledikçe Kur’an eğitimlerini almaları o kadar zorlaşıyor. Ne kadar erken öğrenirlerse hepsi için büyük kar oluyor. Burada sadece Kur’an eğitimlerimiz değil gerek sportif gerek sosyal faaliyetlerimiz ile çocuklarımıza mükemmel bir yaz tatili geçirme imkanı sunuyoruz. Ülkemizin birliğini beraberliği koruyacak, vatanını bayrağını sevecek milletini her zaman savunacak nesiller yetiştirmek için geceli gündüzlü çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Burada 5 hafta süren eğitimlerde Allah’ın dinini kitabını öğrenen yavrularımızı tekrar tebrik ediyorum. Kurs sonunda başarılı olan tüm öğrencilerimize başarı belgelerinin yanı sıra onlara hep pusula olacak Kur’an-ı Kerim ve bizler için büyük önem taşıyan Türk Bayrağımızı armağan ettik" diye konuştu.