Samsun Büyükşehir Belediyesi, geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Ladik ilçesinde iftar programı düzenledi. İftarda ilçe meydanını tamamen dolduran halkla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.
Büyükşehir Belediyesi halkla iftar programı, Ladik Meydanı’nda yapıldı. 30 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından modern hale getirilen meydandaki iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
İftarın ardından Ladiklilere hitap eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, iftar programına gösterilen yüksek ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Başkan Yılmaz, “Herkesin evinde oruç açacak bir tas yemeği, iki dilim ekmeği var. Ancak siz, bizim davetimize icabet ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan, birlik demek, beraberlik dermek, kardeşlik demek, dostluk ve paylaşmak demektir. Bu akşam Ramazan’ın tüm özelliklerini ve güzelliklerini yaşıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim Ramazan dualarınızı ve orucunuzu hepsini kabul etsin” ifadelerini kullandı.
Akşam namazının ardından çay ocağında vatandaşlarla çay sohbeti yapan Başkan Yılmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı.