Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçelerindeki göçü tersine çevirebilmek için yeni iş sahalarının çoğalması gerektiğini söyledi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Kavak ilçesinde kahvaltı düzenledi. Kavak Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) düzenlenen kahvaltıya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, OSB Müdürü Ali İhsan Uzun, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Oral, Hakan Durmuşoğlu, Kurtuluş Altun ve MÜSİAD üyeleri katıldı.
Kavak ilçesindeki OSB’yi tanımak ve yeni üyeleri ziyaret etme yönünde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Bir bölgenin kalkınması için o bölgenin sanayisinin güçlü olması şarttır. İlçemize yeni yatırımcıları getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni iş sahalarının çoğalması göçü tersine çevirebilmenin tek yoludur. Gebze ve Bursa’da bulunan birçok vatandaşımız ilçemizde açılan yeni iş sahaları sayesinde memleketlerine geri dönüyor. Bu durum bizleri çok mutlu etse de yeterli olmadığını biliyoruz. Bu yüzden iş sahalarının çoğalması yeni yatırımcıların ilçemize gelebilmesi için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Sarıcaoğlu ve MÜSİAD üyeleri OSB’deki fabrikaları gezdiler.