İncesu ve Çakırlar Mahallelerini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayata geçireceğimiz projelerle Karadeniz Bölgesi’nde ilklere imza atmaya hazırlanıyoruz” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İncesu ve Çakırlar Mahallelerini gezerek sürdürülen belediye çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Taşçı, hayata geçirilmeye hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.
Atakum ilçesinin değişim gelişim sürecinin hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu değişimin ilçenin her noktasında hissedilir düzeye geldiğini ifade etti. Başarılı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduklarını söyleyen Başkan Taşçı, bu başarının temelinde ‘ortak akıl’ düşüncelerinin yer aldığını belirterek, “Halkımızın görüşlerine son derece önem veriyoruz. Öyle ki gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, hayata geçirdiğimiz projeler, hayata geçirmeye hazırlandığımız projelerin tümünde bir ortak akıl, fikir alışverişi var. Biz Atakum ilçesini, Atakum halkıyla birlikte yönetiyoruz. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor” diye konuştu.
İncesu Mahallesi ziyareti sırasında bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla çay sohbeti yapan Başkan Taşçı, hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili kendisine sorular yönelten mahalle sakinlerine projelerin hakkında bilgi verdi. Yeni projelerin görsellerini cep telefonundan gösteren Başkan Taşçı, “Aqua Park, Kent Meydanı, Seyir Terası, Hobi Bahçeleri ve Lozan Cadde AVM, Köy Konakları başta olmak üzere birçok projeyle kısa sürede Karadeniz Bölgesi’nde ilklere imza atacağız. Sadece yaşayanlarının hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini daha da arttıran projeler değil, aynı zamanda Türkiye’de birçok belediyeye yol gösterici olacak, örnek teşkil projelerle yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Mahalle gezileri sırasında karşılaştığı çocuklara da sürpriz yapmayı ihmal etmeyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hediye ettiği oyuncaklarla minikleri mutlu ediyor. Başkan Taşçı çocuklara satranç takımı, badminton seti, oyuncak bebek ve oyuncak araba hediye ediyor.