AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta hedeflerini anlatarak, AK Parti’nin 13 yıllık başarılı iktidarını ‘2023 Siyasi Vizyonu’ ile daha da büyük başarılarla güçlendirerek sürdüreceğini belirtti.
Ülkeme ve Trabzon’umuza hizmet etmek için yola çıktım” diyerek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, AK Parti 13 yıllık süreçte başarılı hükümet politikaları ile birbirinden önemli projelere imza atmıştır. Partimiz ‘2023 Siyasi Vizyonu’ ile daha da büyük başarılarla güçlendirerek sürdürecektir. Ben de bu hizmet kervanı içersin de bir nefer olarak AK Parti teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yaptım. Bizim meselemiz memleket sevdasıdır ve bu biletle hizmet etmektir. Bunun için bu yola çıktık. İnşallah bu yolda güzel işlere imza atacağız. Daha öncede için görev aldığımız her yerde bunun mücadelesini verdik. Nasip olur, aday olup seçilmem halinde Trabzon’un her alanda kalkınması ve gelişmesi için proje üreten ve var ola projelerinde takipçisi olacağım. Bu milletin içinden çıkmış biri olarak milletimizle el ele gönül gönüle olacağım. Toplumun her kesimini kucaklayarak, ülkeme ve Trabzon’umuza hizmet edeceğim. Hedefimiz Trabzon’umuzu hak ettiği yerlere taşımaktır” dedi.
Trabzon’un temel ihtiyaçlarından biriside, yerel dinamiklerin birlikte hareket etmesi olduğunu belirten Balta, “ Trabzon’umuzu kalkındıracak en temel unsur, yerel dinamiklerin birlikte hareket etmesini sağlamaktır. Bu şehir ülkemizde çok başarılı işlere imza atmış müteşebbisi çıkarmış bir şehirdir. Dünyada ve Türkiye’de çok önemli projelerin altında imzası olan bu şehir insanının ait olduğu şehre de yatırım yapmasını istihdam sağlamsını ve katkı vermesini sağlamalıyız. Bu talebi çok daha güçlü şekilde ve bir koordinasyon içersinde yürütmeliyiz. Yeni dönemde üzerinde durmak istediğim konulardan bir tanesi de budur. Kamu, yerel yönetimler, siyasiler, işadamları ve STK’lar aynı amaç etrafında birlikte hareket ederek bunu gerçekleştirdiğimizde ortaya çıkacak olan sinerji Trabzon’umuzun marka şehir olmasında önemli ve büyük bir adım olacaktır” diye konuştu.