Ortahisar Belediyesi’nin Kavala Mahallesi’nde yapmış olduğu asfaltlama çalışmalarına mahalle muhtarı Muammer Baki ve mahalliler teşekkür etti.
Kavala Muhtarı Muammer Baki Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in mahallerini ziyaret edip mahallelinin ihtiyaç ve sıkıntılarını dinlemesinden çok memnun kaldıklarını belirterek, "Başkanımız Ahmet Metin Genç bundan önce birçok kez mahallemizi ziyaret etmişti. Biz de mahallemizin sorunlarını kendisine ilettik. Birkaç gün sonra ise bizzat kendisi bizi arayarak bilgilendirmesi sorunlarımıza ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor" dedi.
YOLLARIMIZ ARTIK DAHA GÜZEL
Başkan Genç’in Kavala Mahallesi’nin sorunlarıyla hem telefonla arayarak hem de bizzat ziyaret ederek yakından ilgilendiğini belirten Muhtar Baki, yeni yol çalışmaları içinde Başkan Genç’ten destek isteyerek, " Başkanımız sağolsun yollarımızın asfaltlanması isteğini yerine getirerek bizleri çok memnun etti. Başkanımızın sık sık mahallemizi ziyaret ederek ’Bir noksanınız var mı?, sıkıntılarınız neler?’ sorması da ayrı bir güzellik. Mahallemizin bütün ihtiyaçlarını yakından takip etmesini takdirle karşılıyorum. Başkanımızı aramızda görüp sorunlarımızı bizzat kendisine anlatmamız sorunlarımıza ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor. Yollarımız aşırı yağmurlarda zemini toprak olduğu için aşınmaya uğrayıp çukurlu ve tümsekli hale geliyordu. Son zamanlarda Ortahisar Belediyemizin yaptığı asfaltlama ve betonlama çalışmalarıyla bu durum ortadan kalktı. Bundan dolayı buradan bir kez daha Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyoruz. Ekipler birkaç gündür asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yollarımızın hem beton dökülmüş hem de asfaltlanmış kısımları var. Bu çalışmalar tamamlandığında yollarımız inşallah çok güzel hale gelecek. Bundan sonra da mahallemizde yapılacak yol çalışmalarında başkanımızdan destek istiyoruz" diye konuştu.