AK Parti Yozgat Gençlik Kolları, Sivas Gençlik Kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerini Yozgat’ta iftar yemeğinde ağırladı.
Yozgat Belediyesi Kentpark Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Yozgat ve Sivas Gençlik Kolları birlik beraberlik mesajı verip fikir alışverişinde bulundular. Yozgat Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ubeydullah Şahan, AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Burak Kuruçay ve yönetim kurulu üyelerini Yozgat’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Amacımız iki komşu il gençlik kollarını tanıştırıp kaynaştırmaktır. Davetimizi kırmayıp Yozgat’a geldiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendisi Sivaslı olan Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz’ın TBMM Başkanı seçilmesini de kutluyorum. Ülkemize, Sivas’a ve Yozgat’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Sivas AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kuruçay’da Yozgat’ta olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “AK Partili gençler olarak her zaman birlik beraberlik içerisinde olduk. Bugünde iki komşu ilgin gençlik kolları üyelerinin tanışıp kaynaşmasını istedik. Bizi Yozgat’ta ağırlayan AK Parti Yozgat gençlik kolları başkanlığına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.