Yozgat Bilal Şahin Külliyesinde Ramazan gelenekleri yaşatılırken, teravih namazı sonrası İlahi Sanatçısı Cemal Kuru’nun verdiği ilahi konseri yoğun ilgi gördü.
Yozgat Bilal Şahin Külliyesinde Ramazan gelenekleri sürdürülüyor. Teravih namazı sonrası cemaate lokum, bisküvi, çay ikram edilen külliyede İlahi Sanatçısı Cemal Kuru’nun verdiği ilahi konseri yoğun ilgi gördü. Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin sponsorluğunda Yozgat’a gelen İlahi Sanatçısı Kuru, sahne alamdan önce Kuran’ı Kerim okundu. Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından İlahi Sanatçısı Kuru semazenler eşliğinde söylediği birbirinden güzel ilahilerle vatandaşlara duygu dolu bir akşam yaşattı.
Düzenlenen Ramazan etkinliklerinden dolayı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’e teşekkür eden vatandaşlardan Ahmet Taşkın, “Manevi bir iklimde Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz. Bilal Şahin Külliyesinde Ramazan gelenekleri gerçekten çok güzel yaşatılıyor. Teravih namazımızı kıldıktan sonra, külliyenin diğer bölümünde arkadaş ve dostlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Çeşitli ikramlar yapılıyor. Bunun yanında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bugün semazenler eşliğinde İlahi Sanatçısı Cemal Kuru birbirinden güzel ve çok sevdiğimiz ilahileri seslendirdi. Cemal Kuru beye ve kendisini Yozgat’a getiren Bilal Şahin Bey’e çok teşekkür ediyorum. Çok güzel vakit geçirdik” dedi.
Ayşe Karataş ise Bilal Şahin Külliyesinde Ramazan ayını çok güzel yaşadıklarını belirterek, “Teravih namazını kılmaya her gün külliyeye geliyoruz. Caminin alt katının bayanlara ayrılması gerçekten bizler için çok iyi oldu. Rahat bir şekilde namazımızı kılıyoruz. Namazdan sonra ise çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bugün Cemal Kuru bey’den çok güzel ilahiler dinledik. Çok güzel vakit geçirdik. Kendisine ve bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’de Ramazan geleneklerini Bilal Şahin Külliyesinde yaşatmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Amacımız Ramazan ayının manevi havasına uygun bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Ramazan dolayısıyla çeşitli etkinler düzenliyoruz. Bunlardan biri de bu akşam düzenlediğimiz ilahi konseriydi. İlahi Sanatçısı Cemal Kuru bey semazenler eşliğinde çok güzel ilahiler okudu. Cemal Kuru bey iki gün süreyle külliyede ilahi konseri verecek. Bizi kırmayıp geldiği için kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.