Asırlar öncesine gitmeye gerek, bugünkü 21. Yüzyıl dünyasının onlarca ülke ve kıtasında göreve getirilen İslam dini düşmanı gaddar lider ve yöneticiler yüzünden dünyada huzur kalmamıştır. Bu insanlık düşmanı katil başkanlar, hükümetler, yöneticiler, diktatörler yüzünden Nazizm zulümleri başta ABD ve onun şamaroğlanı İsrail’in İslam karşıtı Müslümanları katletme ve Müslümanlara zulümleri artarak devam etmektedir.

Birkaç hafta önce, Gazze’de 100’lerce masun Müslümanı, sırf Müslüman oldukları için acımasızsa katleden ve Nazizm’i hortlatan ABD Başkanı Bunak Donald Trump, Allah’ın izni ve yardımıyla yapmış oldukları bu katliamlarının hesabını er veya geç vereceklerdir.

Sevgili okuyucularım, gelin şu insanlık düşmanı, zulmün ve zalimliğin zirvesi olan Nazizm’i yeniden hatırlayalım.

Nazi kelimesi, Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi’nin ideolojisini benimseyen kişi yahut kurumlara verilen genel ad. Nasyonel Sosyalizm, Irkı Temel Alarak, ırk, millet ve toplumda sosyal ve ekonomik düzen gibi konularda çeşitli ölçüleri kabul eden ve bu konularda bazı düzenlemeler getiren bir ideolojidir. Bu ideolojiye kısaca Nazizm' de denir. Bunlar Alman ırkının yeryüzündeki bütün ırklardan üstün olduğunu savunurlar. Aradan 70 yıl geçti, değişen bir şey yok, bugünküler de aynı görüşte.
1933-1945 yılları arasında Almanya, İşçi Partisi idaresi altında tek parti rejimine dayalı yönetim sistemiyle Avusturyalı Adolf Hitler’in liderliğinde milyonlarca insanı katletti. Nazi Almanya’sı kurbanları için 20 bin kamp kurdu. Katliam kamplarında insanlara akılların almayacağı işkenceler yapıldı. II. Dünya Savaşı sırasında, Nazi Kamp Sistemi hızla yayıldı. Bazı kamplarda, Nazi doktorlar esirler üzerinde tıbbî deneyler yaptı. Binlerce Sovyet savaş esiri vurularak yahut gaz odalarında zehirlenerek öldürüldü. Almanya’da yalnızca imha kamplarında 3 milyondan fazla Yahudi öldürüldüğü iddia ediliyor.