Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye personellerinden Derya Akın ile Ahmet Küncü’nün nikahını kıydı. Genç çift, “Birlikte yaşamanın engeli yoktur” yazılı dövizle hem mutluluklarını tescil etti, hem de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle sosyal mesaj verdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sevilen bürokratlarından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Basın Yayın Şube Müdürü Ahmet Küncü ile Altın Koza A.Ş. çalışanı Derya Akın, Sular VİP’de dünya evine girdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akın ve Küncü ailelerinin akrabaları, yakınları ile Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Derya-Ahmet Küncü çiftçinin mutluluğunu paylaştı. Gelin ve damat salona girmeden önce evlilikle taçlanan aşkın öyküsü, kısa film olarak led ekrana yansıtıldı.

“Ne mutlu Türk’üm diyen evlatlar yetiştirin”
Başkan Hüseyin Sözlü, mutluluk kervanına katılan Derya-Ahmet Küncü çiftçinin nikahını kıyarken, şahitlikleri Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Mahmut Özakıncı ve Valide Akman yaptı. Başkan Hüseyin Sözlü, bir ömür boyu sürecek birliktelik için imzaların atılmasının ardından nikah cüzdanını geline verip, iki mesai arkadaşına mutluluklar diledi. Evlilik müessesesinin toplumun temel yapı taşı olduğunu vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, “Nikahını kıydığım iki mesai arkadaşımın hayatlarının her döneminde huzurlu, mutlu olmalarını diliyorum. İyi ve kötü günde her zaman birbirlerine destek olmalarını temenni ediyorum. İnşallah bu evlilikten ülkesine, milletine, anne ve babasına faydalı, ‘Ne Mutlu Türk’üm’ diyen evlatlar yetişir” diye konuştu.

Engelliler Günü için anlamlı mesaj
Derya-Ahmet Küncü çifti, “Birlikte yaşamanın engeli yoktur”, “Geride Bırakma” yazan dövizle objektiflere gülümserken, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle sosyal mesaj verdi. Bu davranış, davetlilerden büyük alkış aldı.