Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.
5 Ocak Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Meslek Hizmet Ödülü’ töreni Seyhan Oteli’nde gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu kararıyla verilen ödül bu yıl Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’e verildi.
Törene Başkan Bayram Akgül, eşi Tülay Akgül ve oğlu Furkan Akgül ile birlikte katıldı. Ödül öncesinde Başkan Bayram Akgül’ün öz geçmişi kendi fotoğraflarından oluşan slayt eşliğinde gösterildi.
Ödül töreninde konuşan 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Şendağ, "Rotary Kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Sayın Bayram Akgül meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Özellikle genç meslek kardeşlerimizi yüreklendirerek onlarında çalışmaları için model oluyorsunuz. Adana 5 Ocak Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi.
5 Ocak Rotary Kulübü’nün 2016-2017 Meslek Hizmet Ödülüne layık görülen Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ise, “5 Ocak Rotary Kulübü’nün bu güzel ödül gecesini düzenlediği ve bana layık gördüğü için sonsuz teşekkür ederim. Bu ödülün bana layık görülmesi beni gerçekten mutlu etti. Düşünülmek çok önemli. Adana’ya hizmet edip bu ödülü almak gerçekten gurur verici. Rotray insanlığa hizmet eder" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Meslek Hizmet Ödül Plaketi Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’e verildi. 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Şendağ’ın eşi Tülay Akgül’e çiçek takdim etti. Ödül törenin ardından kulüp üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.
5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Şendağ ve kulüp üyeleri hafta sonu oynanan Adanaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasına gelerek Adanaspor’a destekte bulundular. Maç öncesi Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Şendağ ve diğer üyeler hatıra fotoğrafı çektirdiler.