Adana Bulamlılar ve Çevre Köyler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BULAM-DER), düzenlediği geceyle ekonomik durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine ekonomik katkı sağladı.
BULAM-DER’in üniversite öğrencileri yararına düzenlediği düzenlediği yemeğe katılım yoğun oldu. Yemeğe, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkan Soner Çetin ve CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan ile birlikte CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve CHP ilçe yöneticileri katıldı.
Geliri başarılı fakat ekonomik sıkıntısı olan üniversite öğrencisi gençlere bırakılacak gecede konuşan Adana BULAM-DER Başkanı Yılmaz Parlak, eğitimin önemine vurgu yaparak, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Dernek Sözcüsü Hüseyin Orhan ise dernek olarak eğime büyük önem verdiklerini belirterek, “Yaklaşık yarım asırdır ekonomik kaygılarla Adana’ya göç eden Bulamlılar olarak gençlerin iyi bir eğitim almalarını önemsiyorduk. Bu anlamda başarılı fakat ekonomik sıkıntı içerisinde olan gençleri desteklemeyi kendimize bir vazife olarak gördük. Bugün de sizler aramıza katılarak bizlere, dolayısıyla gençlere önemli bir destek verdiniz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Ayrıca 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde düzenleyeceğimiz Aşure Lokması ve Muharrem Cem’ine hepinizi bekliyoruz” dedi.