Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, 2 yıl önce verdiği destek ile uluslararası badminton şampiyonalarına katılarak dereceye giren engelli sporcu Narin Uluç’u makamında kabul etti. Karalar, "Hiçbir engel başarıya engel değildir" dedi.
Adana Fitline Spor Kulübü sporcusu Narin Uluç, 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde Hollanda’nın Beek şehrinde yapılan Bedensel Engelli Badminton Avrupa Şampiyonası tek bayanlarda Avrupa ikincisi, karışık çiftler Avrupa ikincisi ve çift bayanlar Avrupa ikincisi olarak ülkesine döndü.
Uluç, kedisine destek veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Başkan Karalar, hiçbir engelin başarıya engel olamayacağını ifade ederek, "Biz her zaman her yerde vatandaşımızın yanındayız. Belediyeler sadece asfalt yol yapıp, çöp toplamaz. Belediyeler toplumun her kesimine ve kesitine insanların doğumdan ölüme kadar her an yanında olan, hizmetinde olan kurumlardır. Bazen yaptığınız çok küçük yardımlar yardım yaptığınız kişiyi, yardım yaptığınız kişide tüm ülkeyi mutlu eder. Siz Avrupa’da elde ettiğiniz başarılarla sadece şehrimizi değil tüm ülkeyi mutlu ettiniz. Bize de yaptığımız küçük şeylerin ne kadar büyük işlere yaradığını gösteriyor” diye konuştu.
Bu arada, Narin Uluç’un önümüzdeki sezon Seyhan Belediyespor forması altında mücadele edeceği bildirildi.