Erdemoğlu Holding bünyesinde yer alan SASA Polyester Sanayi A.Ş. çalışanları, Türk Kızılayı Adana Şubesince gerçekleştirilen Kurumsal Kan Bağışı Kampanyası’na yoğun ilgi gösterdi.
6-14 Ekim tarihleri arasında SASA Polyester Sanayi A.Ş. fabrika yerleşkesinde düzenlenen Kurumsal Kan Bağışı Kampanyası, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da SASA çalışanlarının yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Kızılay’ın fabrika içerisinde düzenlediği bilgilendirme eğitimleri ile de çalışanların kan bağışı konusundaki farkındalıkları artırıldı.
Kan bağışının yanı sıra çok önemli bir diğer husus olan kök hücre bağışında da gönüllü olan SASA çalışanları, bir kez daha toplumsal duyarlılıklarını gösterdi.
Türk Kızılayı Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çetinkaya ve Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir, kampanyaya katkılarından dolayı SASA Polyester Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şeker’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.
Çetinkaya, kan ve kök hücre bağışının öneminden bahsederek, “SASA çalışanlarının gönüllü olarak yaptıkları bu bağışlar çok anlamlı. Kan, kök hücre ve sosyal yardımlarla iyilikleri hatırlatmalıyız. Hep birlikte yardımlaşma bilinciyle hareket ettiğimizde daha mutlu, daha güçlü bir ülke olacağız. İyilik yürüyüşümüze, her geçen gün yeni ve güzel yürekler ekleniyor, bu da bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi.
SASA Polyester Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şeker de, yıl boyunca devam edecek Kan ve Kök Hücre Bağışı organizasyonları ile başta çalışanlar olmak üzere tüm bölge halkına toplumsal duyarlılık konusunda örnek olmayı amaçladıklarını ifade etti.