Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Baro Başkanlığında yapılan seçimlerde başkanlığa seçilen Mustafa Köroğlu, düzenlenen tören ile başkanlık görevini devraldı.
Geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman Baro Başkanlığı için mevcut Başkan Hasan Demir ile Mustafa Köroğlu arasındaki yarışın galibi olan Mustafa Köroğlu, başkanlık görevini devraldı. Baro başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine çok sayıda avukat katıldı.
Eski Başkan Hasan Demir, yeni Başkan Mustafa Köroğlu’na çiçek takdim ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Hasan Demir devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Baromuz demokratik bir seçim verdi. Daha önce beraber yönetimde birlikte görev aldığım Mustafa Köroğlu’na gönül rahatlığı ile görevi teslim ediyorum. Gönlüm rahat, bu işi en iyi şekilde yapacaktır. Yönetim değişiyor. Yönetim anlayışının aynı şekilde devam edeceğine inanıyoruz. Amacımız hiçbir kurumla, hiçbir kişiyle kavga etmek değil meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmektir. Siyasi ve meslek hayatımda ilkeli durmaya çalıştım. Meslektaşlarımız için iyi bir şans olacağını düşünüyorum. Bizler her zaman yardımcı olmak için buradayız” dedi.
Mustafa Köroğlu ise yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Baromuzun avukat sayısı 250’yi aşmıştır. Kongreye ilgi çok iyiydi. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun biz birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Hukuk mücadelesinde birleşeceğiz. Hasan Demir son derece insancıl ve saygılı bir kişiliğe sahiptir. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Mustafa Köroğlu başkanlığında ki yönetime ise, Abdurrahman Tutdere, Hakan Varan, İbrahim Tilekli, Bilal Doğan, Zeynel Fırat, Mithat Yaşar, Hasan Özgür, Mesut Seçilmiş, Osman Yılmaz Çerçiler ve Ekrem Gürcan Çadır seçildi.