İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Purnima ve Sırlar Ormanı’ adlı tiyatro oyunu Adıyaman Belediyesi tarafından miniklerle buluşturuluyor.
Günay Ertekin ve Handan Ergiydiren Doğan’ın yazıp, Handan Ergiydiren Doğan’ın yönettiği oyun hakkında bilgi veren yetkililer, “Güzeller güzeli Hint prensesi Purnima, Wenteka dağlarının ardındaki Indra nehrinin suyundan içerek sonsuz güzelliğe kavuşulabileceğini öğrenir.
Hemen yollara düşer ve sırlarla dolu ormandan geçerek Indra’ya ulaşmaya çalışır. Bu yolculuk sırasında bir sürü hayvan dostu olur, onlardan bir sürü ibret hikayesi dinler ve sonunda Indra nehrine ulaşır” ifadelerini kullandılar.
2 perdeden oluşan ve 55 dakika süren oyunun 6-7 Aralık 2016 Salı ve Çarşamba günleri saat 11.00’da Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda sahneleneceğini de sözlerine ekleyen yetkililer, tüm öğrencileri bu güzel oyuna davet ettiler.
Oyunda, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularından Selda Özler, Begüm Mısırlı, Suzan Sabancı, Yelda Öner, Selvin Konuk, Ali Ertekin, Nur Merve Akdemir ve Barış Tuğsan Gür rol alacak.