Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, birkaç gün önce etkili olan aşırı rüzgardan dolayı kirlenen cadde ve sokakları gece yarısı temizledi.
Adıyaman’da birkaç gün önce gece etkisini hissettiren aşırı rüzgardan dolayı cadde ve sokaklarda biriken yaprakları ve diğer malzemeleri gece yarısı yaptığı çalışmayla ivedi bir şekilde temizleyen Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasında yoğun bir mesai yaptı.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun da denetimini gerçekleştirdiği temizlik çalışmasını özellikle şehir merkezindeki birçok cadde ve sokakta gerçekleştiren ekipler, süpürge ve araçlarla sabahın ilk saatlerine kadar çalıştı.
Temizlik işleri müdürlüğü personelini yoğun çalışmasından dolayı kutlayan Kutlu, vatandaş odaklı belediyecilikte gece gündüz demeden çalışılması gerektiğini, kendilerinin de buna önem verdiğini dile getirdi.
Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasından memnuniyet duyan vatandaşlar ise yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti.