Adıyaman’da, PTT’nin 176. Kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.
PTT Adıyaman Müdürlüğü gişeler bölümü önünde vatandaşlarla beraber yapılan kutlamada pastalar kesilerek gişe sırasında bekleyen vatandaşlara ve PTT çalışanlarına ikram edildi.
PTT’nin 176. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen programda konuşan PTT Adıyaman Başmüdürü Ali İrfan Gönül, “23 Ekim 1840 tarihinde posta nezareti olarak kurulan şirketimizin, ilk kurulduğu günkü heyecan ve mutlulukla, Aziz Milletimize bir asrı aşkındır hizmet eden kuruluşumuzun 176. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.
Geçmişle, gelecek arasında köprü kurmuş şirketimiz, 176 yıllık birikim ve deneyimlerinden ödün vermeden faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde katma değerli ve yüksek standartlı iş modellerini çağdaş teknoloji ile bütünleştirerek yaygın işyeri ağımız ve dijital platformlarda başarı ile sürdürmektedir.
Ev sahipliğini şirketimizin yaptığı 26. Dünya Posta Kongresi sonucunda şirketimiz dört yıllığına UPU İdari Konsey Başkanlığına seçilmiştir. PTT ailesi olarak iş yapma becerilerimiz, yetkinliklerimiz ve tecrübelerimizin de bu kararda önemli bir etken olmuştur.
Bir taraftan vatandaşlarımıza yüksek kalitede hizmet sunmaya devam ederken, tüm dünyada ortaya çıkan değişim ve gelişmelere PTT’nin de hızla ayak uydurması ve hizmetlerini daha ileri seviyelere taşımak ve geliştirmek temel amacımızdır. Bu anlayışla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız.
Her sene olduğu gibi bu sene de kuruluşumuzun kuruluş yıldönümü gururla kutlamaktayız.
Adıyaman PTT Merkez Müdürlüğümüzde müşterilerimize çeşitli ikramlarda bulunulacak olup, işlem yapan 176. müşterimize çeşitli hediyeler takdim edilerek, Kuruluşumuz Yıldönümü program dahilinde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından pastalar kesilerek PTT’de gişe sırasında bekleyen vatandaşlara ve PTT çalışanlarına ikram edildi.
PTT’nin 176.kuruluş yıl dönümü münasebetiyle PTT’de gişe sırasında 176’cı, olan Gülşen Fırat’a ise PTT Adıyaman Başmüdürü Ali İrfan Gönül tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.