Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından aşure etkinliği düzenlendi.
Sümer Meydanında düzenlenen etkinliğe bir çok partilinin yanı sıra vatandaş katıldı. MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Kadın Kolları Başkanı Esma Uçar Gündüz’ün yanı sıra parti yöneticileri vatandaşlara aşure dağıttı.
Aşure etkinliğinde konuşan MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Kadın Kolları Başkanlığını böyle anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için kutlayarak, “Muharrem ayı nedeniyle aşure etkinliği düzenliyoruz. İl Kadın Kolları Başkanlığımıza böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Bu ayın tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. MHP olarak sıkıntılı günlerde milletimizin ağzını tatlandırmak istedi. Milliyetçi Hareket Partisinin kapısı tüm Adıyamanlı hemşerilerimize açıktır” dedi.
Kadın Kolları Başkanı Esma Uçar Gündüz ise konuşmasında, Muharrem ayının önemine işaret ederek, “Muharrem ayının güzellikleri, bereketi, huzuru var. İnsanların bir araya gelerek paylaşıyor. Aşurenin çokluğunun malzemenin birlik ve beraberlik oluşturuyor. Halkımız zor günlerden geçiyor. Aşure bereket demektir. Bizlerde bu bereketten faydalanarak, halkımızla bir araya gelmek istedik” dedi.