Türkiye Petrolleri Bölge Müdür Vekili Bedih Gümüş ve beraberinde ünite amirleri, Adıyaman Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret ederek, Türkiye Petrollerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Türkiye Petrollerinin 62. kuruluş yıldönümü etkinlikleri devam ediyor. Bölge Müdür Vekili Bedih Gümüş ve beraberindekileri makamında kabul edilen Vali Abdullah Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Adıyaman Valisi Abdullah Erin, milli petrol arama şirketi olarak kurulan Türkiye Petrollerinin ülkemizin en köklü kurumlarından olduğunu belirterek, “Türkiye Petrolleri gerek uluslararası alanda, gerek ülkemizde ve gerekse de ilimizde önemli çalışmalar yapmaktadır. Kuruluşundan bugüne kadar milli ekonomiye önemli katkılar sağlamanın yanında, sosyal sorumluluk projelerine de önemli destekler vermektedir. Bu vesile ile Türkiye Petrollerinin 62. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bütün çalışanlarını da tebrik ediyorum” dedi.
Ziyaret sonundan Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Bedih Gümüş, Türkiye Petrollerinin 62. kuruluş yıldönümü anısına Vali Abdullah Erin’e bir adet tabak plaket takdim etti.