Daylong; merkezi İsviçre’de bulunan Galderma firması bünyesinde oluşturulmuş, içeriğindeki lipozomal ile çok uzun süre cilt üzerinde etkili olabilen ve bu etkisiyle cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyan ürünleri üreten firmadır. Hemen her yaş gruplarının cilt yapısına uygun ürünleri bulunmaktadır. Tüm canlılar için olduğu gibi insanlar için de güneş hayati bir ihtiyaçtır. Güneş ışınları kemiklerin sağlığı için özellikle önemli olan D vitamini sentezlenmesi için şarttır. Ancak güneş ışınları içeriğinde bulunan kızılötesi ışınlar, uzun süre maruz kalındığında insan sağlığına zararlı olabilecek ciddi sonuçlar doğurabilir. Daylong güneş kremi, içeriğinde bulunan özel bir formül sayesinde bu zararlı etkilere karşı cildi korumaktadır.

Daylong Güneş kremi özelliği

İnsan cildi, uzun süre güneşe maruz kaldığında önce kızarır. Bu süre devam ederse ciddi güneş yanıklarına neden olabilir. Bu durum korunmasız bir biçimde sıklıkla tekrarlanırsa, güneş ışınlarında bulunan UVB, UVA ve diğer kızılötesi ışınlar, DNA üzerinde bozucu bir etkiye neden olarak, cilt kanserine doğru giden bir süreci başlatırlar. Bu nedenle cilt, korunmasız olarak uzun süre güneşe maruz bırakılmamalı ve güneşlenme süresinde mutlaka koruyucu bir faktör kullanılmalıdır. , cildi güneş kaynaklı kızılötesi ışınlardan koruyarak, cilt sağlığına katkıda bulunmaktadır.

Daylong güneş kremi avantajları

Daylong güneş bakım ürünleri, hem güneşlenme öncesi hem de güneşlenme sonrası için cilt sağlığı ve bakımında etkili ürünler içermektedir. Güneş kremi, terlemenin veya suyla temasın etkilerine karşı dayanıklıdır. Bütün ciltlere uygundur ve parfüm veya zararlı kimyasal içermeyen formülünde E vitamini ve cilt için yararlı aloe vera bulunmaktadır. İçeriğindeki lipozomal sistem, cilt yüzeyindeki oluşabilecek zararlı kimyasalların, cildin alt kısımlarına ulaşmasını önler ve bu sayede cilt sağlığını zararlı etkilere karşı korur. Bunun dışında cildin güneşe maruz kaldığı durumlarda cilt, önemli miktarda su kaybederek kurur. Bu durum cildin yaşlanmasına ve dış etkilere karşı savunmasız kalmasına neden olur. Güneşlenme sonrasında ise daylong güneş losyonu ile cildin nemi geri kazandırılabilir. adresinde daylong güneş kremi ve diğer daylong ürünlerini bulabilir, seçtiğiniz ürünlere ödeme avantajları ile sahip olabilirsiniz.