Dünyanın En Görkemli Tektaş Yüzükleri Ariş’te! Alyans denince Ariş’te akan sular durur zira birbirine aşık iki kalbi birbirine bağlayacak olan alyans modelleri Ariş’te büyük bir özveri ve sanatla yaratılmaktadır. Sadakatın, aşkın, mutluluk ve huzurun en özel sembolü olan alyanslarla sevdiğinizi can evinden vurabilirsiniz. Tektaşlar, beş ya da yedi taş yüzükler, tam tur yüzük modelleri her tür zevke ve beğeniye hitap eden tasarımlarıyla evlilik hazırlıkları yapan bayanların parmaklarında en ihtişamlı ışıltıları saçıyor. Sadece bu kadar mı? Renkli taşlı, fantezi, trend yüzük modelleri, inci yüzükler, pırlanta yüzük, gümüş yüzükler trialar görülmeye değer ve kendisinden çok söz ettirecek cinsten... Evlilik alyans modelleri, özel tasarımları ve aşkı vurgulayan yüzleriyle Ariş Pırlanta’da adeta her yeni sezon tarih yazan nitelikleriyle evlenecek olan çiftlerle buluşur. pırlanta Fancy Kalp yüzük4.78 Karat pırlanta tektaş yüzükpırlanta Fancy yüzük 1.45 Karat pırlanta yüzük GIA Sertifikalı  1.50 Karat pırlanta 5 Taşlı yüzük3.54 Karat pırlanta Yelpaze Tamtur Alyans5.71 Karat pırlanta Tamtur Alyans pırlanta gümüş Sandalfon yüzük

Bu modeller arasında; 14 ayar çizgili efektlere sahip altın söz ve nişan yüzükleri, beyaz altın çiftlere özel alyanslar, çift renkli sarı ve beyaz altın mixi alyans modelleri, bombeli klasik alyanslar, kristal kesim alyans modelleri, düz klasik yüzük modelleri, iki renkli bombeli modeller, klasik düz altın yüzükler her sezon çekiciliğiyle bir çok partner tarafıından tercih edilmektedir.

 pırlanta Kayra Sembol yüzük pırlanta Yonca gümüş yüzükpırlanta 5 taş Miracle Alyans (0.50 Ct. görünümlü)

Yine Ariş sayfalarında yer alan; pırlantalı bombeli alyans modelleri, rose quarts rengindeki yüzükler, ince söz yüzük modelleri ve çok daha fazlası hem kalplerinizi hem de elllerinizi birbirine bağlayarak aşkınızı taçlandıracak cinsten... Dilerseniz siz de trendlere uyarak genellikle tam tur alyanslarla birlikte kullanılan beştaş yüzük modellerinden tercih ederek müstakbel eşinize armağan edebilirsiniz.

pırlanta beştaş Miracle Alyans (0.30 Karat görünümlü)pırlanta Damla 5 taş Miracle yüzükpırlanta beştaşyüzük Miracle Model

Öte yandan eğer aşkınızı maximum dozda sevdiceğinize iletmek istiyorsanız beş - yedi taş yüzükler ve tam tur pırlanta yüzük modelleri ilk tercihlerinizden olabilir. Zira sevdiğiniz kadının parmaklarını ona layık ışıltılarla baştan başa donatmak aşkınıza yakışır eylemlerden olacaktır. Bu konuda fikrimizi soracak olursanız, Ariş tasarımı ‘G’ renginde çapraz tırnaklarla pırlantaları çepe çevre kavramış tektaş modelleri, prensesinizin parmağına çok yakışlacağı gibi pırlanta taşların düşme riskiyle karşılaşmayacağı modellerden olacaktır.