Paykasa sistemi İngiltere menşeili bir online ödeme sistemidir. Bu sistem ile kullanıcılar güvenliklerini koruma altına aldıkları gibi kredi kartı bulunmayan kişilerde nakit ile sanal kart temin ederek bu kartları internet ortamında kullanma şansı yakalar. Paykasa ödeme sistemi tek kullanımlık sanal kart sistemi sayesinde internet ortamında maksimum güvenlik ile alışveriş yapmanızı sağlayan bir sistemidir. Günümüzde internet kullanımı hızla yaygınlaştıkça ve online alışveriş sektörü de büyüdükçe internet ortamında alışveriş güvenliği de tehlikeye girmektedir.

Paykasa Nedir?

Paykasa bir sanal kart uygulamasıdır. Nakit veya kredi kartınızla alışveriş yaparak bir adet Paykasa kartı satın alırsınız. Kullanılacak olan miktarı belli olan bu kartı istediğiniz miktarda alabilirsiniz. Daha sonra bu kart ile size verilen 16 haneli kodu, son kullanma tarihi ve güvenlik numarasını aynı kredi kartlarında olduğu gibi anlaşmalı sistemlerde online ödemelerde kullanabilirsiniz. Böylelikle tek kullanımlık olan bu kart ile güvenli alışveriş yapma şansı yakalamış olursunuz.

Paykasa Nerelerde Kullanılır?

Paykasa kredi kartı geçen bütün sistemlerde güvenle kullanılabilmektedir. Uçak biletinden herhangi bir online alışverişe kadar anlaşmalı olan bütün sistemlerde geçerlidir.

Hızlı Paykasa Yeni Adresi

Paykasa almak için seçeceğiniz sitenin güvenilirliğine çok dikkat etmelisiniz. Paykasa satışı yaptığını iddia eden fakat bu konuda dolandırıcılık yapan çok fazla internet sitesi bulunmaktadır. Hızlı ve güvenli Paykasa kartı temin edebilmek için www.hizlipaykasa.net adresimizden bize ulaşabilir, merak ettikleriniz veya sormak istedikleriniz varsa internet sitesi üzerinden müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. Uzun zamandır www.hizlipaykasa.com adresi üzerinden hizmet veren ve Paykasa sistemi konusunda uzun zamandır deneyim sahibi olan kuruluşumuz yeni adresi https://www.hızlıpaykasa.net internet adresi üzerinden hizmet vermeye başlamıştır. Hızlı ve güvenli Paykasa alışverişinin adresi olan firmamız yüksek müşteri memnuniyeti ile çalışır.