Kulaklık Almak İsteyenler İçin Öneriler

Cep telefonu ya da bilgisayar, tablet gibi elektronik cihazlarda kimseyi rahatsız etmeden rahat konuşmak, oyun oynamak ve müzik dinlemek gibi aktiviteler için kulaklık günlük hayatta sıklıkla kullandığımız aygıtlardır.

Kulaklık Modelleri Ve Teknik Özellikleri

Kulaklık, ister cep telefonu isterse bilgisayarlarda olsun, dışarıya ses vermeme özelliği ile en sık kullanılan cep telefonu yan aksesuarlarıdır.

Kulaklıklar da kendi içlerinde kablolu kulaklıklar ve kablosuz kulaklıklar olmak üzere ikiye ayrılırlar.

kulaklıklar günümüzde sıklıkla kullanılıyor olsa bile çok kısa bir zaman dilimi içerisinde yerini kablosuz kulaklıklara diğer adıyla bluetooth kulaklıklara bırakması tahmin edilir. Kablosuz kulaklık almak isteyenlerde önemli bir özellik te 3.5 mm.’lik jak girişine uygun olmasıdır. Bu sayede kulaklıkları bilgisayar, tablet gibi cihazlarla da kullanmak mümkün olmaktadır. Bluetooth kulaklıkların bir diğer özelliği de sadece ses alma özelliği ile sınırlı olmayıp, bilgisayar ve cep telefonundan ses gönderme özelliğinin de mümkün olmasıdır.

Kablosuz kulaklıklar, yürüyüş halinde, spor yaparken de kullanımı mümkün olan kulaklıklardır. Kablosuz kulaklıklar da kendi aralarında kafa üstü ve kulak içi kulaklıklar olarak iki gruba ayrılırlar.

kablolu ister kablosuz olsun çok farklı teknik özelliklere sahip olan modellerini İnce hesap Sanal Mağazacılık Ticaret A.Ş.’ nde bulmak ve incelemek mümkündür. Pembe, beyaz, siyah, metal, silver gibi farklı renk ve tonlarda bulunan kulaklıklar, piston headphone, plus lighting, kulak içi, kablolu in ear kulaklık modelleri ile de sitede bulmak mümkündür.

Bluetooth Kulaklık Modelleri

Kullanımı hızla yaygınlaşmaya başlayan ve günlük hayatta da kablolu kulaklıklara nazaran kullanım pratikliği sağlayan bluetooth kulaklıkları, İncehesap Sanal Alışveriş Ticaret A.Ş.’nde bulmak mümkündür. Başlıca çeşitleri:

Siyah spor kulaklık, stereo bluetooth kulaklık, mikrofonlu şarj edilebilir bluetooth kulaklık, kumanda ve mikrofonlu earpod, mini bluetooth kulaklık. Basic siyah kulaklık, bluetooth beyaz spor kulaklık, bluetooth siyah spor kulaklık, kulak içi mıknatıslı siyah kulaklık gibi çok farklı teknik özelliğe sahip modellerin yanı sıra siyah, beyaz, turkuaz, mor gibi farklı renk ve tonlarını https://www.incehesap.com/kulaklik-ve-mikrofon-fiyatlari/ sitesinde bulmak mümkündür.