AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç Pazar’da İlçe merkezinde 28 dönümlük alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm projesini hayata geçireceğini belirtti.

Rize’de ormanlık alanda yangın çıktı: 10 dönüm arazi zarar gördü Rize’de ormanlık alanda yangın çıktı: 10 dönüm arazi zarar gördü

Seçim çalışmalarında Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç’a Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üye adayları, Belediye Başkan aday adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç seçim beyannamelerinde yer alan vaatlerle ilgili bilgiler verdi.

“İlçemize değer katacak bir proje”

Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç bölgemize katma değer katan bir Havaalanına sahip olduk. Mühendislik harikası bu havaalanı bizim ilçemizde. Böyle devasa bir yatırımı ilçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, vekillerimize il teşkilatımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi havaalanıyla birlikte hem ilimizin hem de ilçemizin turizm potansiyeli daha da artmış oldu. Bize düşen Havalimanımızla ilçemizi entegre edecek katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek. Ekibimiz ve teşkilatımızla birlikte ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek için çalışacağız. Pazar’ın siluetini değiştirmek için ilçe merkezinde 28 dönümlük alanda Kentsel dönüşüm projemizi başlatacağız. Bu projede meydan içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, oturma birimleri olacak. Yapı cephelerini geleneksel mimariye uygun bir şekilde tasarladık. İlçe merkeziyle sahil arasında geçiş alanları oluşturduğumuz herkesin hayran kalacağı ilçemize değer katacak bu projeyi merkezi hükümetimizin desteğiyle inşallah  Pazarlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

“İlçemizin çehresini değiştirecek bir  proje olacak” 

İlçede Millet Bahçesi projesi tasarladıklarını aktaran Başkan adayı Kılıç “Kocaköprü Mahallemizde Millet Bahçesi projemiz var. Pazarlı hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte soluk alabileceği, keyif alabileceği bir ortam sağlamayı düşünüyoruz. İçinde bisiklet yolu, yürüyüş yolu, piknik masası, kamelya, serender, mescit, otopark gibi alanların olduğu herkese hitap edecek ilçemizin çehresini değiştirecek bir  proje olacak inşallah” dedi.

Ekrem Kılıç açıklamalarına şu şekilde devam etti “Bunlar dışında tasarladığımız tüm projelerimizle de Pazarlı hemşehrilerimizin nefes alabileceği, herkesin kendinden bir şey bulacağı gençlerimize istihdam sağlayacak, esnaflarımıza kazanç sağlayacak herkesin mutlu olduğu, memnun olduğu bir Pazar hedefliyoruz. Bizim projelerimiz karşılığı olan ses getirecek projeler. Bunları hayata geçirmek için ekibimizle birlikte sabırsızlanıyoruz. Çünkü bizim Pazar için hayallerimiz var” dedi.