Öz Gıda İş Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu ve sendika yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla uyum içerisinde olmanın önemine vurgu yapıldı.

 

Yazıcı, ziyarette yapmış olduğu konuşmada Ak Parti olarak sivil toplum kuruluşlarıyla büyük bir uyum içerisinde olduklarını belirterek, “Türkiye’de Ak Parti hükümetleri olarak ekonomiyle, sosyal paydaşlarla alakalı, ekonomik hayatın aktörleriyle ilgili ve bütün bunların ötesinde özünde ve merkezinde insan odaklı çalışmalarımız kapsamında değerlendirme yaptığımız zaman ‘Hak üstün, emek kutsaldır’ anlayışını görmekteyiz. Siyaset kadroları olarak devletteki imkanları sevk ve idare ederken paylaşımcı bir yaklaşımla süreçleri birlikte yürütüyoruz” dedi.

 

Şube Başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını, devamlı olarak istişare içerisinde bulunmanın sendika olarak temsil ettikleri çalışanlar için olumlu sonuçlar doğuracağını belirtti.