Toplantıya İl başkanı Muhammed Avcı, Milletvekili Hikmet ayar, Rize belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl genel meclis başkanı Mehmet Kazancı, İlçe başkanları, ilçe belediye başkanları, kadın kolu ve gençlik kolu başkanları katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını il başkanı Muhammed Avcı yaptı. Avcı teşkilat içi çalışmalar, ülke gündemi ve yereldeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.



İl başkanı Avcı’nın açılış konuşmasının ardından il ana kademe, kadın kolu ve gençlik kolu teşkilatları son bir ay içerisindeki faaliyet raporlarını okudular. Rize belediye başkanı Reşat Kasap belediye faaliyetleriyle ilgili sunum yaptı. İlçe belediyelerinden Çamlıhemşin belediye başkanı Osman Haşimoğlu belediye faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Daha sonra İl genel meclis başkanı Mehmet Kazancı il genel meclisin çalışmalarıyla ilgi bir sunum gerçekleştirdi.

Son olarak konuşan Milletvekili Hikmet Ayar ise yasama çalışmaları başta olmak üzere anayasa komisyonundaki görüşmelerle ilgili bilgiler verdi. Rize’deki devam eden ve planlanan projelerin son durumu hakkında yapılan çalışımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Faaliyet raporlarının okunmasının ve konuşmaların yapılmasının ardından sunumların müzakereleri yapıldı.  Sunumların müzakerelerinin de yapılmasıyla toplantı sona erdi.