AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı Başkanlığında Karadeniz Bölgesindeki İl Başkanlarıyla Rize’nin Ayder yaylasında iki gün süren bir kamp gerçekleştirildi. Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı Başkanlığında düzenlenen toplantılara Karadeniz Bölgesindeki 18 İl Başkanı katıldı. İki günlük kamp boyunca İl Başkanlarıyla hem toplantılar hem de bireysel görüşmeler gerçekleştirildi. Teşkilat çalışmaları il il değerlendirilip yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ayder’de gerçekleştirilen Bölge toplantısına katılan İl Başkanları şunlar oldu; Amasya Mehmet Ünek, Artvin Şenol Alparslan, Bayburt Fatih Yumak, Bolu Nurettin Doğanay, Çorum Mehmet Karadağ, Düzce Himmet Keskin, Giresun Aytekin Şenlikoğlu, Gümüşhane Celalettin Köse, Karabük İsmail Altınöz, Kastamonu Doğan Ünlü, Ordu Uğur Çelenk, Rize İshak Alim, Samsun Hakan Karaduman, Sinop Ali Çöpçü, Tokat Metin Polat, Trabzon Haydar Revi, Zonguldak Zeki Tosun.

Programın sonunda ise İl Başkanlarına hediye takdiminde bulunuldu ve Çamlıhemşin’deki Zil Kalede turistik gezi düzenlendi.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı program sonunda yaptığı açıklamada: “Partimizin 2023, 2053ve 2071 hedefleri doğrultusunda ülkemizi ve bölgemizi kalkındırma adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamda Karadeniz Bölgesindeki İl Başkanlarımızla Rize’de 2 günlük program yaptık ve çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. İllerimizlerdeki teşkilat çalışmalarını tek tek değerlendirdik. Yapacağımız çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Büyük ve güçlü bir Türkiye için AK Parti teşkilatları olarak çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi yoğun bir tempoyla devam ediyoruz” dedi.

Rize İl Başkanı İshak Alim ise toplantının Rize’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Teşkilatımız için böylesine önemli bir toplantıya önceki dönem İl Başkanımız ve Milletvekilimiz Muhammed Avcı başkanlığında Rize’de ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir onurdu, verimli gerçekleşen toplantımızın teşkilatımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.