AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İl Başkanı İshak Alim ve AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin gerçekleştirdikleri program kapsamında İrşad Vakfı yöneticileriyle bir araya geldiler. Müftü Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

İlk olarak İrşad Vakfı yöneticileriyle bir araya gelen Milletvekili Avcı, İl Başkanı Alim ve Belediye Başkan Adayı Metin, Rize’deki yatırımlar ve vakfın çalışmaları hakkında sohbet ettiler.

Ardından Müftü Mahallesindeki esnaflarla sohbet edip taleplerini dinlediler. Vatandaşlar yetkililerle bire bir görüşebilmekten dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Milletvekili, İl Başkanı ve Belediye Başkan adayının bir arada yapmış olduğu ziyaretin anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar, birlik ve beraberlikten güç doğacağını ifade ederek, “Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımızın bir arada ziyarette bulunması bizi ayrı bir memnun etti.” dediler.

Milletvekili Avcı seçim öncesi Genel Merkezde çalışmalarının yoğunlaştığını ifade ederek, “Geçtiğimiz gün Kızılcahamam kampında 81 İl Başkanlarımızın katılımıyla önemli bir toplantı düzenledik. Genel Merkez olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Ayrıca ilimizin yatırımları takibi noktasında çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bunun yanında ilimize gelerek hemşerilerimizle de bir arada olarak onları dinliyoruz.

Hizmete talip olarak çıktığımız bu yolda Rize’ye hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bugün İl Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımızla birlikte hemşerilerimizle bir araya geldik, sohbet ettik. Rize’yi ve Rize’nin sorunlarını konuştuk. Rize için neler yapabilirizin istişaresini yaptık. Bizler AK Parti kadroları olarak her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.