Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Hafta sonu devam eden programları kapsamında bugün Çorapçılar, Fatih ve Dağsu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Kasap’a yardımcıları Sultan Yılmaz ve Coşkun Yeğen, Fen İşleri Müdürü ve Özel Kalem Müdürü eşlik etti.

 
YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK İŞLER VAR…
 
Mahalle ziyaretlerinin ilk durağı Çorapçılar mahallesinde Başkan Kasap, yaptığı konuşmada; “Son beş aylık süreç içerisinde üst üste geçirdiğimiz seçimler yerel yönetimler olarak bizleri de etkiledi. Özellikle merkezi hükümetle birlikte yürüttüğümüz şehrimizdeki büyük projelerimizi zaman zaman duraksattı. İnşaallah 1 Kasım’dan itibaren daha hızlı bir şekilde çalışmalarımıza yönleneceğiz. Mahallelerimizde çözdüğümüz problemler yeterli değil yapmamız gereken çok işler var, bunun için sizlerden tek tek söz alarak paylaşmak istediklerinizi dinleyip Teknik ekipdeki arkadaşlarımızın not etmesi ile periyodik bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz “dedi.
 
DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜME HAZIRLIKLI OLUN…
 
Belediye ekibinin ikinci durağı ise Fatih Mahallesi oldu. Burada da Teleferik konusuna değinen Başkan Kasap, “Mahkemelik olan Dört dönümlük bir yerimiz var yakında inşallah sonuçlanacak, bizde bu arada direklerin nerde olacağı konusunda çalışma yapıyoruz. Bu yüzden Fatih mahallesi sakinleri olarak da sizlere hızlı bir değişim ve dönüşüme hazırlıklı olmanızı öneriyorum. “diye konuştu.
 
EN GÖZDE MAHALLELER…
 
Son olarak Dağsu Mahallesini ziyaret eden Başkan Kasap, Muhtarlıklarla diyalog içerisinde olduklarını söyleyerek;” Dağsu mahallesi Fatih mahallesi bölge olarak Rize mizin gerçekten geleceğe yönelik olarak Turizm açısından en gözde olan mahallelerinden. Belediyecilik hizmetleri içerisinde gücümüz yettiğince hep yanınızda olmaya çalışacağız” diyerek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.