AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize’nin Fındıklı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milletvekili Bak burada yapmış olduğu açıklamada, ülkeyi istikrarsızlaştırmaya çalışanların olduğunu, vatandaşların kullanacakları oylarla buna engel olacaklarını ve istikrarla birlikte 12 yılda 640 milyar TL’nin faizlere ödenmek yerine ülkeye yatırım olarak kullanıldığını belirtti.



“BİR OY, BÜTÜN OYUNLARI BOZAR”

Bak, “Ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemek isteyen bir üst akıl var. Bunun tek çözümü vatandaşlarımızın sandığa giderek oy kullanmasıdır. Bir oy bütün oyunları bozar. Bu bir oy, ülkenin geleceğine kastedenlere karşı en büyük cevaptır. 

HAVALİMANINDAN, UYDUYA, TÜRKİYE HIZLA GELİŞİYOR

“İstanbul 3. Havalimanı’nı Frankfurt Havalimanının işlevselliği azalacak diye istemiyorlar. Türksat 4B uydusunu uzaya fırlattık, bu ülkede önceden anayasa kitapçığı fırlatıyorlardı. Milli savunmada yaptığımız çalışmaları ortadadır. Ülkemizdeki istikrarın sağlanmasıyla birlikte sadece 12 yılda faizlere ödeyeceğimiz 640 milyar TL ülkemizde kaldı. Bu paralar ülkeye yatırım olarak kazandırıldı.”Bak’a Fındıklı ziyaretinde, Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ve AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman eşlik etti.