AK Parti Rize milletvekili Muhammed Avcı geçtiğimiz günlerde afet yaşanan Güzelyurt köyüne giderek incelemelerde bulundu.

Milletvekili Avcı geçtiğimiz günlerde Salarha vadisinde yaşanan afet sonrası hemen bölgeye giderek incelmelerde bulunmuş çalışmalarla ilgili bilgi almıştı. Bugünde berberindeki il genel meclis başkanı Mehmet Kazancı, Merkez ilçe başkan vekili Fatih Mehmet Köse, il AFAD müdürü Şakir Kurk ve il özel idaresi genel sekreter vekili Salih Kurtuluş’la birlikte Güzeyurt köyüne giderek köyde incelemelerde bulundular. Milletvekili Avcı ve beraberindekiler ilk olarak köy halkıyla bir araya geldi. Köyde oluşan hasar ve talepleri dinlediler. Daha sonra AFAD ekiplerinin ve özel idarenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verildiler. Köyde oluşan hasarları yerinde inceleyerek yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiler. Milletvekili Avcı ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından Anbarlık köyüne geçtiler. Vatandaşlarla bir araya gelerek afet sonrası çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Milletvekili Avcı afet incelemelerinden sonra Rize Ticaret Borsası başkanı Mehmet Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde vermiş oldukları destek için teşekkür etti.