Erkek arkadaşınız romantizmden ve romantik hediyelerden hoşlanmayabilir. Doğal olarak ona alacağınız hediyeyi de bu etkeni göz önünde tutarak seçmelisiniz. Ayrıca romantik hediyelerin de çoğu erkek tarafından sıkıcı bulunduğu söylenir.

Bunu unutmayın; erkekler, onları şaşırtan ilginç hediyelerden büyük keyif alırlar. Hediyelerdeki ilginçlik ve espri onları mutlu edebilir. Tabii bu konuda size de iş düşüyor. Sevgilinizin ne tür eğlencelerden hoşlanacağını bilmeniz, seçiminde size yardımcı olacaktır. İşte sizin için listelediğimiz, en ilginç hediyeler.

Erkekleri Sevindirecek İlginç Hediyeler
Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

Belki de sevgilinizin hayallerinden birisi Oscar almaktır. Ona Oscar ödülünü niye siz veremeyesiniz? Tıpkı orijinali gibi üretilen Oscar başarı heykeli, kararmaz ve hep parlak altın sarısı renginde kalır. Yılın aşığı, yılın sevgilisi gibi yazıların yanı sıra birçok farklı seçenek de bulunuyor. 

 

Kişiye Özel Bedelli Askerlik Künyesi





Sevgiliniz bedelli askerlik yaptıysa veya bedelli haberi bekliyorsa tam da ona göre esprili bir hediye tavsiyemiz var. Kişiye özel bedelli askerlik künyesi, verdiğiniz bilgilere göre hazırlanıyor. Erkek arkadaşınızın bu hediyeyi hiçbir zaman unutmayacak. Kredi kartı görünümüne sahip askerlik künyesi, zinciriyle birlikte gönderiliyor. Gümüş ve altın rengi seçenekleri de mevcut.

Kişiye Özel Tavla Seti



Erkekler tavla partileri vermeye bayılırlar. Kişiye özel tavla setiyle, sevgilinizi ortamlarda bir adım öne çıkartabilirsiniz. Tavla üzerine isterseniz sevgilinizin adını, isterseniz de yenilmez, şampiyon, bükemediğin eli öpeceksin gibi ifadeleri yazdırabilirsiniz. Ahşap malzemeden üretilen tavla seti, cilalıdır.              

 

Öksüren Akciğer Küllük




Öksüren akciğer küllük oldukça ilginç bir hediye. Erkek arkadaşınızın sigara kullanmasından rahatsızsanız bu ürünü kaçırmamalısınız. Çünkü bu küllük, sigaranın zararlarını sesli olarak duymanızı sağlıyor. 2 adet pil ile çalışan küllük, öksürerek adeta sigara içenlere uyarıda bulunuyor.

İsme Özel Deri Hediye Seti




Erkek arkadaşınızı sevindirmek istiyorsanız, ona özel olduğunu hissettirecek hediyeler almanızda fayda var. İsme özel deri hediye seti, içeriğindeki birçok aksesuarla kapsamlı bir hediye fırsatı sunuyor. Kartvizitlik, kalem ve anahtarlıktan oluşan bu set, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Üstelik her parçanın üzerinde farklı isimler de yazdırabilmeniz mümkün. Üstelik sipariş verildiğinde şık kutusu ile gönderiliyor.

Defuse A Bomb Alarm Clock - Dinamit Çalar Saat




Erkek arkadaşınızın sabah uyanmakla ilgili problemi var ise bu sorunu  ilginç bir hediyeyle çözebilirsiniz. İlginç tasarıma sahip saat, fitili çekilene kadar susmuyor. Dolasıyla alarmlı çalar saate sahip olanların uyanmamak gibi bir lüksü bulunmuyor.

DONAN KUPA






İşte tam da erkek arkadaşınızı mutlu edecek ilginç bir hediye.  Adı üstünde donan kupa, içeceklerin uzun süre soğuk kalmasını sağlıyor. Ayrıca buzların eriyerek su olması problemi de ortadan kalkmış oluyor.  Donan kupanın, kenarlarında hapsedilmiş, kolay donan bir sıvı bulunmaktadır. Bu sıvı buzlukta donduktan sonra içeceğinizin uzun süre soğuk kalmasını sağlıyor.