Paykasa Kart

Özellikle internet alışverişlerini seven ve birçok siteden alışveriş yapmak isteyenlerin kendilerini korumaya alıp, güvenli alışveriş yapabilmeleri için çıkarttıkları ödeme sonunda işlevi biten karta Paykasa Kart denilmektedir.
 
Ön ödemeli kart olarak bilinen ve tek seferlik kullanıma sahip olan kartta, alışveriş yapıldıktan sonra para üstü beklenemez. 16 haneli olup Pin kodu bulunan kartta alışveriş esnasında bu kodun girilmesi ile alışveriş yapılmış olmaktadır. Yurtdışında oldukça yaygın olan Paykasa Kart kullanımı yeni yeni ülkemizde yaygınlaşmaya başlamış ve etkisi sayesinde güven kazanmıştır.
 
Kredi kartından farklı olarak tek kullanımlık olması, bilgilerin deşifre olmasını ve internet sahtekârlığının önüne geçmeyi sağlar. İnternet alışverişleri dışında online oyun ve uygulamalarda da kullanılabilmektedir.

İnternetten Kredi Kartı Kullanarak Alışveriş Yapmak

İnternet öyle güzel bir nimet ki istediğiniz her an elinizin altında, hem de dışarıda bulamayacağımız çok daha uygun fiyatlarla.
 
Dışarı çıkıp da dükkan dükkân gezmek yerine bir kaç parmak hamlesi ile kolayca istediğiniz ürünü bulmak çok kolay. Hatta almak istediğiniz ürün hakkında araştırma yaparak en uygun ürünü bulmak bile mümkün. Peki ya alışveriş yaparken internetten kredi kartı kullanmak güvenli mi? İnternet üzerinden alışveriş yapmaya alışık olanlar için bu sorun değil elbette. Ama alışverişi internet üzerinden ilk defa yapacak olanlar mutlaka tedirgin olmaktadır.
 
Eğer bildiğiniz ve güvendiğiniz bir site ise elbette ki güvenli olacaktır. Belli bir geçmişi ve müşterileri bulunan web siteleri, şirketler çok daha güvenlidir. Bu tarz yerlerden gönül rahatlığı ile kredi kartı kullanılarak alışveriş yapılabilir.

http://www.paykasamerkez.com/