Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, her sektör kendisine internet üzerinde bir yer edinmiştir. İnternet üzerinde yer almakta olan sektörlerden bir tanesi de eğitim sektörü olarak karşımıza çıkmaktadır. preply gibi profesyonel siteler, öğrencilere eğitim sektöründe bambaşka kapılar aralamaktadır.
İle Online Eğitim Alın!
 
Online eğitim, teknolojinin en büyük getirilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. https://preply.com/tr/ de online eğitimi avantaja çeviren sitelerden bir tanesi. Söz konusu sistem dahilince yabancı dil öğrenmek isteyen öğrenciler hem hızlı hem de ekonomik çözümler ile karşılaşıyor. Öğrenmek istedikleri dil için, anadili o dil olan ya da belirtilen dili anadili düzeyinde konuşan öğretmenler ile öğrencileri buluşturan sistemde her öğrenci ekonomisine uygun bir öğretmen bulabildiği gibi, kendi dil ilanını da oluşturabilmektedir. Bu ilanda hangi dili öğrenmek istediğini ve düzeyinin ne olduğunu belirtebilir.
 
Preply. Avantajları Nelerdir?
Preply, çoğu online eğitim sisteminin aksine öğrenci merkezli çalışan bir sistemdir. Tamamen gerçek profil ve de referanslardan oluşmakta olan öğretmen kadrosu ile öğrencilerine profesyonel destek sunan site dahilince, öğrencinin öğretmeni beğenmemesi durumunda geri iade hakkı da saklıdır. Dersi herhangi bir sebepten ötürü alamadığınız durumlarda, koşulsuz geri iade yaparak, öğretmeninizi değiştiriyoruz. Sizin için gerekli olan tek şey ise internet bağlantısı. İnternetinizin bulunduğu her yerden ders alabilir ve tasarruf edebilirsiniz. Geleceğiniz için son derece önemli ve hassas bir konuda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Online dersleri alarak zaman kazanmanız bu sistemle mümkündür. Binlerce öğrenci tarafından mükemmel sonuçlar elde ettik.
Preply öğretmenleri ile çevrimiçi derslere sahip olursunuz ve zamandan tasarruf edersiniz. Ders için trafikte bir yere yetişmenize gerek yok. Herhangi bir yerde herhangi bir zamanda istediğiniz dersi alabilirsiniz, ihtiyacınız olan tek şey ise internet bağlantısının olmasıdır. Tüm ülkelerdeki öğretmenlere erişiminizin olacağından, Yabancı öğretmenler ile yabancı dil öğrenebilirsiniz.


Üyelik nasıl oluyor? 
Sisteme kayıt olmak çok kolay! Başvuru formunu doldurduktan sonra e-posta veya facebook hesabı üzerinden kayıt olabilirsiniz. 
Sonra kişisel hesabınıza erişmek ve öğretmenler ile iletişime geçmek ders almanız mümkün olacaktır. 


Öğretmen seçimi
Öğretmen seçerken aşağıda yer alan ölçütlere göre seçimler yapabilirsiniz, 

Skype dersleri
Öğretmenin yeri
Ev / Ofis Dersleri,

Bu seçeneklere göre dersi almak istediğiniz şekli seçebilirsiniz. Eğer bir öğretmen ile dersi evde seçerseniz, ders için uygun bir yer
belirlemelisiniz. Arama sonuçlarını daraltmak içinse filtre kullanmalısınız. İhtiyac duyduğunuz dersi, fiyat aralığını yaşı ve diğer 
bilgileri öğretmen ararken filtre ile daraltabilir, ihtiyacınız olan öğretmeni bulabilirsiniz.

Öğretmeninize İnceleme Bırakabilirsiniz!
İlk ders ödemesinden 2 hafta sonra bir değerlendirme isteyeceğiz ve bir eposta göndereceğiz. Bu özelliği kullanarak öğretmen hakkında değerlendirme yapabilir ve daha sonra ki öğrencilere bilgi aktarmış olursunuz. Bu sayede değerlendirmenizden herkes faydalanacaktır.


Platform Teminatları
Paranız bu sistem tarafından koruma altındandır. Öğretmeni dersi vermedi veya ders uygun değilse, biz size başka bir öğretmen seçmenizi ve ücretsiz
dersi garanti edeceğiz. yada siz talep gönderdikten sonra 24 saat içinde ödemeniz iade edilecektir. Her zaman olarak paranızı korumakta ve hizmetin garantisini sunmaktayız.