İlçede hizmet veren esnaf ile bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,"Dönem dönem esnafımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz ve bu sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz" dedi.
Mamak Belediye Başkanı Akgül, ilçede hizmet veren esnafla kahvaltıda buluştu. AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı Esnaf Komisyonu tarafından düzenlenen programa; Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Dikimevi Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Dulkadiroğlu, İl Ekonomi Birim Başkan Yardımcısı İbrahim Güzelgöz, Sosyal Güvenlik Mamak Şube Müdürü Berrin Nihal Tecmer ve Mamak’ta hizmet veren esnaflar katıldı. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen programda, esnaflar sorularına en yetkin ağızlardan cevap aldı. Akgül, "Dönem dönem esnafımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz ve bu sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz" diye konuştu.
Amacımız esnafımızın bilinçlenmesi
AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ise, "Böyle bir program düzenlememizdeki temel amacımız, yeni çıkan vergi muafiyeti, SSK ceza indirimi gibi konularda esnafı yetkin isimlerle bir araya getirerek bilinçlendirmek. Ayrıca Mamaklı esnafımızın 15 Temmuz darbe girişiminde de dimdik durduğunu vatanına ve milletine sahip çıktığını dile getirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.